svara på mail, få svar via mailen

ibland funderar jag på om jag ha ett otroligt ointressant liv, speceillt de gånger jag väntar på att ett mail jag väntar på ska komma, inte kommer. Oftast vill jag ha svaret så fort jag tryckt på ”send”-knappen. Ibland får jag svar snabbt, ibland efter en vecka, och ibland (ja, tyvärr) inte alls.

Så finns det ju et så fint ordspråk, att allt det du vill att andra ska göra mot dig ska du göra mot dem.

Då förstår jag varför jag ibland inte får svar alls på min mail, varför det dröjer tre månader innan jag får svar på ett mail, eller varför det bara ibland tar en timme.

en sak jag har försökt då, är att tänka på att det mail jag skickar ska var ”lätt-svarade”, mn ofta blir det vårt och spontant, och så måste jag nstränga mig, och det orkar jag oftast inte, fast jag vill det.

… så nu ska jag svara på det där mailet som jag fick igår och måste svara på, men jag vill inte skriva något opassande, något jag själv tycker skulle vara lätt att svara på om jag var mottagaren och, ja, en massa andra saker att tänka på.

Och föresten, där är ett mail som jag skulle varat på frö säkert en månad sedan, och sen skulle jag maila en annan, nej, shit jag vill sova nu.