allt snurrar snabbare nu

och jag gillar inte det, för jag kan inte få stopp på det, jag sover sämre, känner mig hela tiden stressad (på något sätt), fast jag inte har något att vara stressad över.

Måste lyssna på musik, hela tiden, bra musik, hitmusik, inte ny musik, jag har inte tålamod att ”lyssna in mig ” på ny musik. Vill äta gott, hinner/orkar inte laga mat, så till sist är jag helt sötsugen (som jag blir när jag är hungrig) och köper godis eller tar något jag har hemma, det snabba, de säkra korten. Godiset som inte alls känns gott efter att jag ätit det.

känns som jag jobbar hela tiden, ochatt jag vill vara ledig, men när jag är ledig är jag helt apatisk och jst när jag blivit mindre aptisk och pigg och vil hitta på saker så ska jag väg till jobbet igen, vill ha semester.

Musik. Jag lyssnar på Marit Bergmans senaste platta nu, det var bara ”hitlåtarna” som jag hört innan som var dåliga, de andra är ganska bra, eller riktigt bra faktist, (men då har jag ju lyssnat in mig på ny musik ju! klaga inte). Lysnar också på Belle And Sebastian:s album ”Fold Your Hands Child” som jag inte lyssnat på innan, och på låten ”The Boy With The Arab Strap” från ett annat av deras album med just namnet ”The Boy With The Arab Strap”. Och så lyssnar jag på Petter:s ”Vad Som Går Runt Kommer Tillba…” och ”Henry Hård” Feat. Linn och Raymond & Maria (lite halvjobbigt att gå in på deras hemsida och sätta igång musikvideon för att lyssna på låten :) ).

Men mest lyssnar jag på Belle och Marit dådå.