löpningen & matlagning

gav mig ut och sprang min löprunda idag. Vad folk än säger om löpning så är det väldigt härligt att känna kvällsluften, se solnedgången och anstränga sig fysiskt. Idag kom jag på hur jag brukade springa innnan, ttsätt som var väldigtbra, det handlar om att sätta ner foten på ett speciellt sätt så att belastningen delas upp på hela foten.

När jag kom hem gjorde vi italiensk polenta (sån man koker först och sen steker i så biten, helt underbart gott, tillsammans med min tomatsås, idag hade jag färska tomater, det kändes helt konstigt eftersom tomaterna på burk är mycket rödare än de färska när man mixat dem.

Till det stekte vi Cevapici, de var också gott.

Såg på ”Du ska nog se att det går över” filmen var lika bra denna gången som förra, trots det var andra gången jag såg den.

Och så lyssnade vi på Edson.

Nu lyssnar jag på Marit Bergman, hon är bra, men skränig, och det gillar jag inte, men annars gillar jag hennes andra platta mer och mer.