Matkassen allt billigare

”Matpriserna sjunker för tredje året i rad visar Pensionärernas riksorganisation PRO:s årliga undersökning. Dyrast är maten i huvudstaden.” skriver Dagens Industri, jag tycker det är lite skrämmande eftersom kvaliteten får ge vika, även om inte konsumenterna märker det.

Föresten, igår var jag i en annan butik och jobbade, det var ganska jobbigt, denna butiken hade massa pensionärer som kunder, och de var ganska ”rälia” (som vi säger här i Skåne). En tjej i butiken hade blivit sjukskriven för att hon mådde så dåligt av det, ode andra mådde också märkbart dåligt av det.

Jag brukar inte ha otrevliga kudner, kanke en riktigt otrevlig i veckan ungefär, och det känns rätt okej efetrsom man servar runt 1000 kunder på en vecka. Igår var där tre stycken (pensionärer allihop, kvinnor allihopa, med sina män som var tysta i sitt sällskap) otrevliga kunder, det började med att en av de var riktigt otrevlig utan n¨ågon anledning och då är det också lättare att göra fel, och så klart gjorde jag fel just med henens varor, och d bröt helvetet lös, hon ville att jag skulel kalla på chefen, chefen sa samma sak som jag sagt och hon blev då fly förbannad.

Kort sagt, tänk på det när du är och handlar, det är mänskligt att fela, felen blir oftast till gagn för dig själv, och tänk efter innan du öser ur dig alla din ilska, skulle jag vilja sagt till henne, men det är sånt jag alltid kommer på i efterhand.

Musik. Och föresten, glömde att skriva häromdagen att jag lyssnar väldigt mycket på Petters nya lbum också, speceiellt femte låten: ”vad som går runt kommer tillbaks” feat. anna-maria and club killers och Björn Rosenström (pinsamt att erkänna detta? :) ) och speceillt låten ”värdelös”, men den komemr jag nog tröttna på rätt snabbt.