Ensam på festival, brygga espresso

Jag gjorde det igen, förra gången kunde jag motivera mig med att jag faktist hade » Prolog sällskap större delen av tiden, men i fredags så ville jag så gärna in på malmöfestivalen igen, och han jag skulle sticka dit med ångrade sig i sista stund, så jag bestämde mig för att åka dit själv.» Jag Såg Sahara Hotnights (inte jättebra, men ändå kul att ha sett)» Gunther (Rosengårdstjejen berättade för mig att hon hade fått gå backstage och fråga om Guther hade Lunar)» Lisa Miskovsky, koncerten tyckte jag var ganska medelmåttig, och jag funderade på att det är en smart grej om man vill bli en storsäljande artist att göra en låt som är en ”hit” (läs: stardust lady) och sen göra sin egen stil på resten av plattan. Men sen funderade jag på det att Sturdust Lady faktist är hennes stil, men mycket mer melodik än de andra eller något, i alla fall väldigt mycket bättre.

Som sista låt spelade hon ”Alright” som hon gjort duett med Dennis Lyx´´en och hans band ”Lost Patrol” och det fick mig att smälta, även om inte Dennis var med i fredags då. Och jag kunde åka hem lycklig och känna att jag haft en lyckad kväll.» slutet på ett par killar som hette ”Skate naked” som, när jag började se, hade på sig stringkalsonger, stod på händerna och stoppade vars ett tomtebloss i baken och tände på, brände sig och sa ”jag detta är vår sista show på vår Europa-turneé och av alla publiker vi haft, är ni en av dem!”, (tyckte jag var lite roligt)» Tog en latte på Espresso House och försökte småprata lite med baristan/servitrisen om kaffet, om hur man brygger på bästa sätt eftersom kaffe jag köpt där inte vill rinna igenom min Espressobryggare, så jag måste använda min gamla moccabryggare på spisen istället. Hon sa att man skulle packa det bättre och att jag kanske har för mycket kaffe i. Kändes som samma svar som jag fått av alla andra, som att jag bara var jobbig, men sen när kaffet var klart och jag gick så sa hon hoppas du lyckas med kaffe och verkade börja vilja prata, men jag hade redan ställt in mig på nästa mål, men jag tänkte på det sen, att det kanske inte är jag som är jobbig person uutan efetrsom ibland så är jag så lite reserverad själv mot kunder som börjar prata efetrsom jag inte är van vid det och i bland är det halvgalningar, och det märker jag inte förrän efter en stund.» Epilog Så på något på något sätt så lyckades jag förvandla kvällen från ”fy fan vad jag är misslyckad som inte har vänner som är tillräckligt lika mig” till ”jag kan faktist ha kul ensam”, något som jag länge velat kunna läsa mig väldigt länge.