Andreas bok

Jag har varit förkyld de tre senaste dagarna och legat nerbäddad och passiv, och läst Andreas bok (Alltså bloggen som driver bloggen Version Noll.

Boken blir bara bättre och bättre, jag önskar det skrvits en bok om en tjugotvååring på det sättet. Jag skulle själv vilja skriva en bok på samma sätt om en tjugotvåring, självbiografisk, det jobbiga är att det som är jobbigt för femtonåringen i bok, det kan jag skratta åt nu, men man kunde inte skratta åt det då, för då var det ett problem. Därför kan jag inte skriva en bok om min egen ålder, eftersom då skulle de jobbiga grejerna inte kunnat beskrivas på ett objektivt sätt, jag skulle bara slingrat in mig i alltihop och tyckt det var jättejobbigt alltihop.

Ett jättebra citat från boken i alla fall:

?Än så länge vet jag inet hur matteprovet gick. Det kommer dröja minst en vecka (eller ännu längre om rödpennorna tar slut. Mitt prov kanske är bättre är doppa i en hink med rödfärg för att få det överstökat).

Sånt är lite kul när man känner igen sig i t ex.