Putin kanske var felciterad, farliga kebaber och min kompis igen

Putin: Varför prata med barnamördare? (SVT.se) läste jag.

Ni förhandlar inte med Usama bin Ladin, så varför skulle vi prata med tjetjenska barnamördare? Det var president Vladimir Putins linje vid ett möte i natt med brittiska journalister på hans residens utanför Moskva.

Jag hoppas det är de brittiska journalisterna som förvrängt det Putin sagt ordentligt, eftersom jag tror att om USA skulle haft chansen att förhandla med Saddam Hussein eller Usama bin Ladin, i alla fall under Clinton-styret, så skulle de ha gjort det. kanske var det de Clinton gjorde, och därmed slapp en terrorist-attack? Var bara en tanke som dök upp i mitt huvud.

farliga kebaber – min arbetskamrat som är väldigt allergisk mot vallmo frågar alltid när hon går på restaurang eller gatukök om de kan garantera att det inte är någon Vallmo i maten. Nu i lördags så åt hon på mitt favoritställe, Grillspecialisten (vid Södervärn i Malmö) och de sa att de var helt säkra på att det inte fanns någon vallmo i varken kebab:en eller sås. Men tydligen så hade de fel fö hon kollapsade och fick åka ambulans till akuten. Hon var på benen idag igen, men klart chockad, de flesta gatukök brukar säga att de inte kan garantera någonting.

min kompis igen – jag berättade för en av mina vänner att jag tyckte att jag inte var speceillt lyckad, och han blev ledsen att jag kände så, och ville hjälpa mig att känna mig lyckad igen. Snällt, skönt med riktigt bra vänner. Min följdfråga till mig själv blev m jag verkligen skulle skriva saker som att jag känner mig misslyckad ibland, i min blog, som faktist finns tillgänglig för alla? Jag vet inte faktist.