lite everyday-tjafs och dagens bild

Dagens bild får blir på papperkorgen i parken utanför huset:

Min cykel blev stulen idag, visst, bara en militärcykel och, visst jag var så dum att jag ställde den på Värnhemstorget (torget i Malmö där alla pundare håller till) över lördag och söndag natt, men jag är ändå ledsen.

Jag kastade ut alldels för mycket grönsaker i morse, min chef blev sur på mig. Jag menade att folk inte köper gulpricka broccoli när det finns färska gröna under, men det tyckte inte hon. Jag tyckte det var galenskap, men la tillbaka dem. Snopet nog kom det en massa kunder och köpte gulpricka broccoli:s, jag skämdes så jag ville försvinna under jorden. :-)

Företsen, när jag gick där och la tillbaka broccolin så tänkte jag, ”detta ska jag blogga om!”, om en vän till mig som började på en världsomspännande företagskoncern fick lära sig första dagarna att man alltid ska bemöta sina arbetskamrater väl, även om man blir irriterad.

jag kan säga, att den regelerna finns inte på den mega-koncernen jag jobbar inom, man får utskällningar för det mesta, ofta får man olika ordrar från olika håll, och sen får man skäll från en chef för att man gör som en annan chef sagt till en.

I alla fall, tillbaka till ämnet,

chefen blev skitsur på mig, nästan som jag hade gjrot det personligen mot henne, för att jävlas liksom, eller att jag inte brydde mig.

Jag blev ledsen och förbannad, förra veckan fick jag skäll av hennes chefs chef för att jag gallrade ut alldeles för lite.

Och vi har inte får någon utbildning över huvudet taget på frukt och grönt-hantering alls.

Jag kunde verkligen inte vara glad, som jag brukar vara, när jag sen expidierade kudnerna.

Och det var det min kompis lärde sig på sitt jobb, att man alltid ka vara schysst mot sina arbetskamrater, och tänka till en extra gång innan man ryter till, eftersom det smittar av sig.

och det fick jag bevisat för mig idag, i och med att jag var irriterad, och chefen vägrade godta min ursäkt, så blev jag irriterad mot kunderna, och kunderna blev irriterade tillbaka. Jag försökte vända treden, och det gick väl sådär, dessutom fick jag fick huvudvärk.

Då tänker du som läser detta kanske, att varför inte säga till chefen om detta, och dra paralellen med det andra företaget.

… tyvärr har jag försökt likande saker och det slutar bara med att distriktschefen blir förbannad på mig.

– när jag hade slutat gick jag och köpte en scanner som kommer på onsdag.

– Och sen när jag kom hem så hade mina lars winnerbäck-platta kommit med posten, men brutet fodral, så nu ska jag försöka fundera ut hur man reklamerar hos cd-wow.

Dagens länk får bli Sannah:s fotoportfolio som hon uppdaterat.

http://iskall.nu/~sannah/index.html