Martins surftips 4:e oktober 2004

– Konstkvarteret.se är en ny community för konstnärer.

Uppdatering: Sveriges konstföreningar tillsammans med tidskriften Konstperspektiv ligger bakom ”community:n”.

– I veckan fick jag en av mina texter publicerade på Mårten Schultz:s och Rickard Westmans sajt Assholeopinion.com. Mitt bidrag är inte så kul, ett annat som är det däremot är ”Ume-singel”, som jag kan rekomendera.

– Som Henrik Torstensson skrev, så har en ny finans-sajt öppnat, Realtid.se heter den.

– Dagens Nyheter ”På stan” har en webplats som heter ”Konstguiden” som jag tycker är trevlig eftersom där finns fotograferade konstverk och adresser till vilka gallerier som visar dem, tyvärr i Stockholm, men ändå.

Liten sida för att skapa färgscheman till webbplatser

– En riktigt flash-ig ny svensk webplats är Useful.se som antagligen ska uttalas Jos-full, efetrsom det är ett företag som säljer just Juice.Gooliat.se – besriver sig själv som ”Gooliat uppdateras dygnet runt och har idag fler än 250 000 nyheter indexerade från ca 200 källor.”.

Om Martins Surftips – Innan skrev jag mina surftips i min blog Costodia.com, men nu blev den lite rörig, så jag flyttade surftipsen hit. Ädlresurftips som jag tipsat om finns på:

Costodia.com: Martins surftips 12:e september 2004Costodia.com: Martins surftips den 19:e september 2004

Costodia.com:

Martins surftips 4:e juli 2004