Frågorna man aldrig kommer få veta svaret på

jag läste på ”hacke snackar


”var på AGA Tech. En bekant till honom jobbade tidigare där och han visste därför att de har väldigt höga krav på säkerheten. Främst naturligtvis på grund av deras tillverkning och export av stridsspetsar för kärnladdningar.”

Det kan vara sant, eller så är det bara som så många gnger innan,tendenes att skarva till det lite extra för någon man inte känner för att det ska låta bra.

Men det är sådana frågor som jag alltid kommer få vara obesvarade, precis som, ”Sextrakaserade Claes Elfsberg kvinnorna på Rapport?” och ”Hade kungen verkligen en älskarinna i gamla stan”.

Visst vill man veta, men sannolikheten man får reda på sannaingen i förhållande till det jobb man måste lägga ner på det jämfört med vad det ger en för att de allra flesta låter bli att gräva djupare i det :-)