Carin 21:30 i onsdags om mat och viktminskning

Jag såg Carin 21:30 i onsdags om mat och viktminskning. Erik Lallerstedt och Mat-Niklas och fick en massa frågor om hur man gjorde mat så att man inte gick upp i vikt. Men ingen av dem hade någon expertiskunskap inom området utan utgick ifrån sina egna erfarenheter.

Jag blev frustrerad, varför kunde de inte ha bjudit in en dietist istället för Lallerstedt t ex? Så kunde han/hon diskuterat det med Mat-Niklas, så man kombinerade de tvås expertkunskaper, Niklas:s inom hur man gör god mat, och dietistens om hur man äter nyttigt.

Jag går till dietist, och gick ner 28 kilo på fjorton månader med hennes hjälp. Men förutom att jag gick ner i vikt så lärde jag mig laga mat, och god mat, plus att jag nästan aldrig är hungrig på fel tidpunkter numera.