Skivsläpp som intresserar mig & dagens bild

Faith Evans – Rapparen Big Daddys fru om jag kommer ihåg rätt, jag bara hört ”I´ll be missing you” som hon gjorde tillsammans med Puff Daddy, och den gillade jga, så jag blev sugen på denna platta.

David Sandström Overdrive – Gammal Refuse:are som jag hörde på Malmöfestvalen förra året och kunde inte låta bli att gilla, skulle vara spänannde att höra hans album.

The Pendeltones – Malmöband som spelade på någon gratiskoncert på KB som jag var på, då spelade de covers och var väldigt bra.

Van Morrison – Pappas favorit, som jag gillar ibland. Om du inte hört honom så tycker jag att du ska testa att ladda hem ”to Long in Excile” eller ”Not feeling it any Moore” och lyssna på den någon kväll efter jobbet när du kopplar av, taht´s at wounderful feeling, i say no more.

Doktor Kosmos – dubbelcd? Anders Jaderup i Sydsvenskan beskriver Kosmos som ”Akademisk pubrock” och ”småstiff indiepop”.

Sen när jag skriver detta kommer jag på att jag fortfarande inte lyssnat på Florence Valetins album som de släppte typ förra året.

Florence Valetin är bra.

Min militärcykel blev stulen i söndags och jag fick cykla med min sämsta cykel de fyra kilometrarna till bussen igår, då kändes otroligt skönt att ha ”allt dom bygger ska vi meja ner” som maintheme att nynna på.

Dagens bild