Tips på nya bloggar

Från och med idag så prenumerar jag på 5 nya rss-flöden, eller för att uttrycka det på vanlig svenska, jag följer fem nya bloggar via Bloglines.

 1. Anna for healthy living
  Skriver om hälsosam mat och lite till.
 2. Goodbye Judy
  Sannah:s flickvän.
 3. Jennys blogg
  Via bloggen Mina anteckningar och era kommentarer läste jag om en tjej i Hässleholm som var systemvetare och kände att hon skrämde killar med att berätta det. I Videobutiken hörde jag just en sådan kommentar: ”Det handlar om en sådan där dataprogrammerare, så det är därför du vill se den, jaha” med ett negativt tonfall, sa tjejen till sin pojkvän.

  Många människor verkar ha fördomar om andra människor utan att veta egentligen vad det innebär, ofta har de inte ens lust att ta reda på hur det egentligen ligger till.

  Många av mina kudner gillar inte araber, jag frågar dem varför, och de kommer med lösa teorier om att araber inte kan uppföra sig folk folk. Jag brukar berätta att jag träffar massvis med araber varje dag genom jobbet och det finns inte alls någon skillnad i arabers beetende jämfört med svenskars, ja förutom att fler av dem talar arbaiska då, då :-).

 4. Rickard Ericssons webblogg
  Rickard har grundat Lunarstorm och hostar även den mailinglistan som jag driver om webloggning (jag tror fortfarande att det är Sveriges enda mailinglkuista för webloggare).
 5. Uppdrag- Flickvän
  Denna var lite spännande, killen som skriver bloggen verkar ha en otrolig massa dejter, jag fattar inte riktigt hur han lyckas ordna så många dejter. Jag skulle bli glad om jag lyckades ordna en enda :)
 6. Matälskaren
  Lisa Förare Winbladh är bäst!
  Jag är inne i en period i mitt liv där jag bara älskar att testa nya råvaror i maten, och älskar att gå på Möllevångstorget i Malmö, där Lisa haft Matkaravaner (oh, jäklar vad jag skulle velat gå på en sådan).

  I sin blog skriver hon om råvaror som är helt nya för mig och om spännande recept som jag blir helt häpen av att läsa, jag blir glad av att läsa hennes blog helt enkelt.

Två nya bloggar som jag upptäckt men bestämt mig för att inte bevaka är Isobels text och verkstad, den blir helt enkelt för tillkrånglad för mig, jag vill kunna läsa en text snabbt och förstå den direkt.

dårskapens dimmor verkar vara en spännande gruppblog, men det händer inte någonting i den, tyvärr.