Franska förorter och Börsbubblan revisted?

Jag har inte känt för at blogga på ett tag, ALLA bloggar ju nuförtiden, massa bloggare bloggar på samma sätt som jag, jag är int unik, då är dt inte kul längre typ. Så jag gör något annat, minnesantecknar lite.

Franska förorter. Vad är det som händer där egentligen, jag hörde på radion att det är värsta missären där, och det finns us med 4000 lägenhter i ett och samma hus, på flera ställen, 4000!.
Jag önskar att det anns någon studiecirkel för folk i min ålder, där man kudne hålla sig informerad om bakgrunden till sådana grejer.

Börsbubblan revisted? Idag börsnoterades internetannonsförmedlaren Tradedoubler. Företaget har funnits i sex år och har nu fått en gigantisk konkurent i Google Adsense, mn ändå tycker börsen det är kanon med en sådan börsintruduktion, och nyemissionen övertecknades 6 gånger.