Nya intressanta skivsläpp, David Sandström & Frida Hyvönen-Konsert

Nya intressanta skivsläpp
Carolina Miskovsky | Läste i tidningen idag att Lisa:s Miskovsky:s syrra Carolina släppt ett album som enligt recensenten ska låta som någon slags blek kopia av Lisas första skiva. Jag bryr mig inte så mycket om vad recensenter skriver (varför skulle jag bry mig om Anders Jaderup inte gillar en artist, vem f-n är Anders Jaderup liksom?) :-).

Per Gessle | Hur som helst, sen har Per Gessle också släppt en ny skiva där han kallar sig ”Son of a plumber” (för att hans pappa var rörmokare), lite spännande, Gessle är musikalisk tycker jag, jag gillar hans melodier stark.

50 cent & Sophie Rimheden |
Har inte släppt någon platta tillsammans, kanske för att de har olika kvinnosyn? Hursomhelst på Rimhedens album gästsjunger Marit Bergman och på 50:s gästrappar G-unit, föga förvånade, det skulle varit mer spännande om det var tvärtom. Men jag har aldrig fastnat för 50 cent, men kanske har jag dömt honom för hans utseende, fast man ser så löjlig ut så kan man kanske göra bra musik, så jag ska försöka ge honom en fjärde chans nu.

Konsert
David Sandström & Frida Hyvönen | Jag hade längtat ett bra tag på David Sandström & Frida Hyvönen:s konsert igår på KB, i veckan började jag lyssna på deras skivor efter en liten paus (jag lyssnar på så många bra skivor nu: Cardigans, Hello Saferide, Anna Ternheim, Röyksopp, Jenny Wilson, Chistian Kjellvander, Robyn och Katie Melua). Hursomhelst var konserten en av de bästa konserterna jag varit på.

Frida sjöng en ny sång om Shaghai som typ var hennes bästa någonsin och sen körade David Sandström Overdrive massa av Fridas låtar och så spelade de en låt tillsammans där Frida sjöng. Nä, jag är inte så bra på att förklara, kul och skönt och härligt var det i alla fall.