Sallader är kul!

Just nu är jag helt uppslukad av boken ”Sallader med Arom”. Jag fick boken för väldigt längesen, men är hopplöst ointresserad av sallader (jag låter det ta sin tid, men tids nog så kommer jag säkert engagera mig i sallader har jag tänkt). Men den handlar om matiga sallader, om en entreprenörs-tjej som skulle starta restaurang, men köket fick inte tillåtelse att servera varm mat eftersom det skulle behövas byggas om då.

Ingen isbergsallad, utan mest huvudsallad, en massa rätter med bönor, en del med cous cous och en hel del med bulgur (som jag aldrig använt förut), kallskuret med t ex lamm och nu bakar jag bondbrön med Karolina Sparringsrecept.

Jag blir lycklig av sådana entreprenörer :-) och inspiratörer som hon!

Relaterade länkar
1. Arom catering
2. Sallader med arom (Cdon)
3. Sallader med arom (Adlibris)
4. Sallader med arom (Bokus)

Skön musik på MySpace
Jag har gillat Hello Saferide en del, även om jag tröttnat ganska snabbt på hennes låtar, nu har hon släppt en låt som heter ”The Qiuz”, som finns att lyssna på bland annat Myspace. Bra, mycket bra, jag blev glad av den låten. Ännu gladare blev jag när jag hörde hennes körtjej Maia Hirasawas låtar.
Äntligen har jag börjat gilla MySpace (alla andra har gjort det så länge så att nu är MySpace större än Yahoo vilket är riktigt stort). :-)