Marit-konsert, bra matblogg och Dagens Bulgurtips

Jag var på Marit Bergman-konsert i söndags, på KB, helt superhäftigt, jag har aldrig sätt en artist så så bra scenframträdande.

Bloggen Menumo skriver om mat, råvaror och sånt. Idag om ”Gott kaffe med samvete från Indonesien”. För mig är det matbloggar när de är som bäst.

Jag önskar jag hade mer foton i min blog, men det kommer.

Dagens Bulgurtips
Pilavik-bulgur (den grövsa alltså) är standard för mig. Testade att fräsa den i olja för att se sen hälla på vatten, låta det koka upp och sen stänga av plattan, blandade i reggiano ( Netto hade en drive för några veckor sedan med fin reggioano-parmesan för 130:-/kg, annars skulle jag nog fuskat med grano padano) pressad vitlök och några droppar casa di luca olivolja. För ni vet väl att det är bara den som innehåller italienska oliver? Läs me rom det på www.maxcollin.se bloginlägg om Apertina och Zeta.