Världens bästa vietnamesiska mat i Malmö

Idag har varit en omtumlande dag….

… jag har hittat den perfekta restaurangen.

Lisa Förare Winbladh hade skrivit om Malmös hemligaste mästerkock på Restaurang Asien, så jag kände att jag ville testa. På samma väg som Möllans ost ligger en kina-restaurang, det ser ut som vilket kina-restaurang som helst och jag blev osäker på att jag gått rätt, till jag fick in maten.

Ris, gott kött, och allra mest överraskande grönsaker kokta så att det fortfarande fanns spänst kvar i dem!

70:- för en sådan rätt är ett riktigt riktigt kap.

När jag började engagera mig i mat för några år sedan gick jag ganska snabbt in på spåret med det många kallar ”tallriksmodellen”. Jag tyckte det lät urtradigt, och det var det till jag började vänja mig vid det, jag vägde nämligen 135 kg vid tillfället och jag hade bestämt mig för att gå till en dietist efter insett att det var inget jag kunde lösa själv, att gå ner i vikt.

Otroligt :-)