Jordgubbsviaigrette, Hallonbalsamvinäger och Pumpafröolja

Surdegsförsöken fortsätter, fuskade och stack till netto och köpte ett, men någon gång ska jag väl lyckas.

Så länge glädjs jag åt olika annorlunda produkter, till exempel Jordgubbsviaigrette, Hallon Balsamvinäger och Pumpafröolja.

Man kan använda dem till nästan all mat och efterrätter, jag skojar inte, för mig är det som ketchup för en sexåring, jag vill testa det på allt.

Men jag vet jag kommer tröttna.

Musiktips
Orup, Anna Ternheim, Petter (DJ Large), Regina Spektor, Asha Ali, Herman Dune, Jason Mraz, Lady Sovereign, Marit Bergman, Mary J Blige och Raymond & Maria i all ära (artisterna i min mp3spelare just nu med andra ord) men det band som sticker ut mest just nu är Kulturbolagetaktuella The Magic Numbers, med lugna låtar med tempo i, efetr häftig kombination, precis som duetter mellan mannliga och kvinnliga vokalister gör att jag faller för dem just nu. Nybörjartipset är låten ”To let somebody in”.