Rågsurdegslycka! & Regina Spektor


Johan och Lisa som skriver bloggen Matälskaren är grymt bra!

Efter att åkt till Netto bara för att få bra sortering av rågsurdegsbröd, för att sen upptäcka Skogströms kök på Erikslust (i Malmö) hade ett som var många gånger godare än Netto. Men Skogströms kostade 38 kronor (visst, det är prisvärt, men…).

…Men jag ville prova själv, och testade Johans surdegskola, och blev så skönt!

Musik
Musikbyrån listade 2006 års bästa album häromdagen, de ska alltid vara lite bråkiga tycker jag, så även om jag inte håller med dem så fick jag tips om några artister jag ska lyssna lite mer på, så som John Ledgend (låttips: Heaven”) och Regina Spektor (låttips:”Samson”).

Länkar
* – Matälskaren
* – Skogsströms kök
* – Johans surdegskola
* – Topp 50 – Årets bästa skivor enligt Musikbyrån