Ännu en härlig dag på Möllan

Igår när jag var på Kina Center igår så var Matkaravanen där, jag tänkte att Hanna måste hade världens bästa jobb. Idag tänkte jag att jag skulle min egen karanvan, och hade lyckan att ha ett trevligt sällskap. Vi började på en charkbutik som jag hette Wästchark (tror jag),


Kapris (riktigt god) (Egeisk import/ Grekiska livs)

Egeisk import/ Grekiska livs | Drog vidare till Grekiska livs, köpte kapris, olivcreme och några olika sorters oliver. Fick bästa servicen av damen där idag, kul, sånt gör mig glad.


Anklår (Möllans ost)

Möllans ost | Drog vidare till Möllans ost, tittade och tittade, personalen undrade, jag tittade vidare tils jag blev trött, köpte rökt raclette, minisalmis, små rosmarinbullar och ett japanskt grönt te som var väldigt speciellt och luktade härligt.

Kaffebar | Typ helt slut var det kaffedags och Kaffebar är bäst då, pratade lite kaffe med dem och fick någon sorts kaffe med kakao i.


Baklava (Al basha)

Al basha | Mer arbiskt kan nog inte ett konditori vara, massa baklava.

Restaurang Asien | Här skulle jag vilja äta varje dag, 45 krnor för dagens lunch är helt sanslöst billigt med tanke på det jobbet hon lägger ner på den. Vietnamesik restaurang som bland annat har rätter med lika mycket grönsaker som pasta/ris som kött, helt underbart, därför jag jag dem, mycket.


Torkade räkor (Kina Center)


Pak choi (Kina Center)

Kina Center | Vågade för första gången testa torkade frysta räkor, vet inte riktigt vad jag ska använda dem till. Köpte longan för andra gången, köpte pak choi för typ tredje. Tom yum paketet med citrongräs, kafirblad, lime, chili och gangal är en höjdare.

Malmö kötthandel | Korvarna är goda, köpte pancetta också. Jag har köpt skivmaskin nu ju.

Slutligen var jag trött, hade alldeles för många kassar och var supertrött, och lyckig.