Tirups örtagård, klotbasilika, Thaibasilikan och Malmös kafeér


Var på Tirups örtagård idag och köpte äntligen klotbasilika efter att ha läst om det hos Lisa (Lycka på kruka).

Bakom kan man skymta Thaibasilikan som jag också köpte.

Igår
Nesta | Igår var jag på utflykt till Malmö, in på Nesta, de hade massa sorters espresso, så jag var tvungen att testa två av dem i alla fall. Seriösa killar där, en blandning med sju olika sorters arabica-bönor och en rubusta, men kul upplevelse.
Melvins | Vidare till Melvins, ett jätteskönt kafé med schysst läge, mycket bra kaffe och trevlig personal, om du är Malmö som tycker jag detta är något man ska besöka.

På vägen dit brunchade vi på Greekway, testade massa grekiska rätter jag aldrig testat förut, t ex var efterrätten grekisk yoghurt med honung med valnötter.