Äntligen lyckat surdegsbröd & lite tidnningsartiklar


På dörren till bageriet på jobbet står det ”Man känner sig aldrig så rik som när man tar ett nybakat bröd från ugnen”, jag har alltid tyckt det var ett konstigt ordspråk, men idag känns det bara så rätt :-).

Så äntligen lyckades jag, men mitt surdegsbröd, jag har låtit de jäsa för länge, för kort tid, låtit de stå för länge ugnen, för kort tid (min termometer har gått i sönder så jag kan inte mäta innertemperaturen.)
Men så lyckades jag alltså idag.

Kände att jag ville fira med lite vin, det har varit bra dag idag, funkat bra på jobbet, fick hjälp av en arbetskamrat, pratade med en ny arbetskamrat, och lite sådana småsaker som kan räcka för göra en lycklig.

Sålde coola prylar för 22 miljoner
Satt och läste om en av Sveriges mest lönsamma e-handelsbutiker, som faktiskt ligger i Malmö, de säljer coola prylar.

Liten bistro till salu
Sen gick jag in på Blocket och kollade affärsverksamheter som var till salu, och hittade Gazpacho på Väster här i Malmö, som jag faktiskt aldrig varit på, men det skulle vara häftigt att ha en sådan lite restaurang. Till annonsen >>

Är soppkökbörjan vägen till framgång?
Slutligen läser jag om Sir Terence Conran som planerar att sälja sitt krogimperium för 1,2 miljarder. Han startade med en restaurang som hette ”Soup Kitchen”.
http://di.se/Avdelningar/Artikel.aspx?ArticleID=2008\05\12\283750&sectionid=