Söt citron & Njubar


Var egentligen ledig idag men hjälpte till lite på jobbet fram till lunch, stack till Njutbar sen och köpte lite taleggio som varken var jästsmakig eller eller jätterinnig, knappt ett hekto lufttorkad skinka och ett hekto felino, jäklar vilken skillnad det kan vara på en felino och en annan. Osten, salmani och skinka var nog den bästa kvalité jag smakat. Så skönt att det finns ett ställe som Njutbar, där man kan njuta av god espresso som avkoppling efter jobbet, goda delikatesser och gott bröd, på samma ställe. Jag tog en bild på alltihopa (den som ligger över texten).

Nu precis har jag ätit en söt citron inhandlad på Teheran livs på Möllevångstorget, den luktade citonmeliss när jag jag skalade den, men smakade varken sött eller surt, ja faktiskt ingenting, men ändå en spännande upplevelse!