Spännande kaffeprovning i Stockholm

Stressigaste semestern nånsin tror jag tyvärr. Men det har blivit innehållsrikt och jag har redan lyckats glömma jobbet fast det bara gått en vecka. Maia Hirasawa i Kristianstad igår, Frida Hyvönen på en helt fullsatt pildammsteater i förrgår. STockholm i Veckan, Bologna för mindre än en månad sedan. Imorgon bär det Amsterdam, men först måste jag dela med mig av något roligt jag gjorde i Stockholm.

Ett stenkast från Mariatorget på Swedenborgsgatan har Johan & Nyström en konceptbutik. Johan & Nyström är det kafferosteri som rostarbönorna som jag ofta köper till min aeropress. Rikard som jobbar där hade hållit en koppning precis när jag kom så jag fick smaka fyra spännande nya kaffen, kalla, men ändå goda. Det är det som är det fina med kvalitetskaffe, att det även är gott när det blivit kallt och stått en timme i rumstemperatur.

Josefin som också jobbar där pressade två av deras kaffen som aeropress, bland annat Kenya AA-kaffet från plantaget Mubiri, spännande det också.
Ja, det blev en riktigt kul eftermiddag som jag kan rekommendera för alla andra som vill ha en smakupplevels och är på besök i Stockholm.