Knäckebröd, öl, glögg & fina fiskar

Det var över två veckor sedan jag skrev något.
Har flyttat och har inget kök ännu i nya lägenheten så det blir inte mycket lagat.

God glögg? | Istället var jag på Systembolaget och köpte finöl och glögg. När inte Blossa hålelr måttet enlig bolagets testare ville jag prova något nytt, Snälleröds ägs av Erik Berntsson som också ääger Kochs bageri i Klippan. Lars Catos (surdegsbagaren i Malmö) företag Dinkel & råg har gått samman med Kochs. Lite långsökt kanske, men jag chansade på att Snälleröds glögg är god därför. Och det var den.

God öl | Köpte även Saxo Bio igen, det är nog en av de bästa ölen jag smakat detta året!

Knäckebrödsbak | Har även invaderat mina föräldrars kök med knäckebrödsbak. Och även försök mig på laga fiskgratäng (men inte riktigt lyckats ännu.

Fina fiskar | En roligare grej också var att ta in Knot, Fjärsing & Bergtunga på jobbet. Det är inte okej att ta in dem i vanliga fall, men detta var bifångst från annat fiske, som slängs i havet för att dö i vanliga fall, och nu fick jag köpa det istället.