Lunchtest: Prins Bernhard och andra lunchrestauranger i Malmö

Köpte en lunch på ”båten” eller Prins Bernhard idag. Hade köpt en rabattkupong på Letsdeal, så att jag fick lunchen för 42:- istället för 85:-.

Innan har jag testat en Letsdeallunch på en liten restaurang på Stora Nygatan som heter La Casita. Där fick jag en en härligt saftig torsk med fin potatismos och något annat tillbehör, trevligt, men jag vet inte om jag kommer gå dit igen. Det var en trevlig restaurang och lunchen var visst värd 79:-, men när det finns lunchrestaurnager som Sture, Atmosfär, Mrs Brown och Rose garden supreme (inte samma klass som de tre förstnämda, men massor av mat, och mycket bättre än den mesta kinamat som finns på restaurang) . Eller jo, vid närmare eftertanke, jag ska nog gå till La Casita igen, den var väldigt god torsken, även den inte hade den extra ”piffen som de andra tre jag nämde har.

Hur som helst, idag var jag på Prins Bernhard och fick små potatis i någon tjock sås (okej det börjar inte så bra ,va?), men till det hade de stora bitar kallrökt lax och stekt sparris. Dessutom var det härligt gung i båten vilket fick mig att minnas när jag var med mina föräldrar som liten och turade Limhamn-Dragör. Sammanfattningsvis, med miljö och mat så gillade jag stället och kommer gå dit igen. http://www.prinsbernhard.se/

Om du är mer intresserad av lunchtester på Malmös lunchrestauranger så rekommenderar jag varmt bloggen lunch i Malmö